Mε τη συμμετοχή του ΠΤΑ Αττικής και της Δομής Social Network Αττική η λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου στον Δήμο Μαραθώνος

Εικόνα admin

Δελτίο Τύπου

Mε τη συμμετοχή του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής  και της Δομής SocialNetwork Αττική η λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου στον Δήμο Μαραθώνος.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής στο αίτημα του Δήμου Μαραθώνος για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου στο Δήμο Μαραθώνος.

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής κατόπιν πρόσκλησης με σκοπό την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου παροχής υπηρεσιών ΠΕ Φαρμακοποιού για τη λειτουργία της Δομής - Κοινωνικού Φαρμακείου στο Δήμο Μαραθώνος, στο πλαίσιο της Πράξης με κωδικό MIS 5017272 και τίτλο «Δομή υποστήριξης δράσεων κοινωνικής συνοχής και αναπτυξιακής παρέμβασης-Social Network Αττική», που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014 - 2020», προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, διαθέτοντας εξειδικευμένα στελέχη.

Με τη διασφάλιση της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου, εφαρμόζεται στην πράξη το καθήκον της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής συμβάλλοντας στην εξυπηρέτηση εξακοσίων και πλέον ωφελούμενων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.social-network.gr

email : info@social-network.gr

Αθήνα 20-02-2019