Εικόνα admin

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 13 και 14 του Ν. 4445/16 (ΦΕΚ 236/τ.Α'/19-12-2016) «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού Παρακολούθησης και Αξιολόγησης Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής» και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για την προώθηση εισηγητικών προτάσεων στοχευμένων πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης (παιδική προστασία, προστασία ΑμεΑ, καταπολέμηση φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, κλπ) επιθυμεί την ενεργό εμπλοκή και συνεργασία πιστοποιημένων φορέων παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας που δραστηριοποιούνται εντός των χωρικών ορίων αρμοδιότητας της και την αξιοποίηση της εμπειρίας και τεχνογνωσίας που διαθέτουν.

Με το παρόν ερωτηματολόγιο γίνεται απόπειρα να ανιχνευτεί το πλαίσιο αυτής της συνεργασίας. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται οι θεσμικές προϋποθέσεις, δυνατότητες και προτάσεις για την προώθηση δράσεων με συγχρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία σας με τη συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου το οποίο θα πρέπει να αναζητήσετε στη διεύθυνση :
http://www.social-network.gr/webform/ereyna-gia-ti-drasi-ton-mko

Παραμένουμε στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινίσεις και αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες.
Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Π. ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ

Σχετικά αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon erotimatologio_mko_final.doc504 KB
PDF icon epistoli_perifereia_attikis.pdf50.33 KB