ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΟΥ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞ' AΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Εικόνα admin

O Περιφερειάρχης Αττικής, κος Γ. Πατούλης, με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος της εξ' αποστάσεως κατάρτισης στον τομέα της καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, το  Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής μέσω της Δομής υποστήριξης δράσεων κοινωνικής συνοχής και αναπτυξιακής παρέμβασης – Social Network Αττική» και σε στενή συνεργασία με τον Εθνικό Εισηγητή για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, κο Ηρακλή Μοσκώφ, δήλωσε: 

«Η Περιφέρεια Αττικής με μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις συμβάλλει στο έργο της πολιτείας για την καταπολέμηση του φαινομένου της εμπορίας και εκμετάλλευσης ανθρώπων.  Αποτελεί πεποίθησή μας ότι το πρόγραμμα θα συμβάλει αποτελεσματικά στην καλύτερη αντιμετώπιση του εγκλήματος της Εμπορίας Ανθρώπων αλλά και στο έργο των αρμόδιων αρχών, προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης του φαινομένου. Συμμετέχουμε όλοι στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ασπίδας προστασίας των συνανθρώπων μας».