Εικόνα admin

Μέτρα πρόληψης μετάδοσης του κορονοϊού (COVID-19) στο ΠΤΑ Αττικής  

 

Αξιότιμοι φορείς, συνεργάτες και πολίτες,

Με αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις οδηγίες της Εγκυκλίου ΔΙΔΑΔ/Φ.69/108/οικ.‪7874/12-03-2020 «Επείγοντα μέτρα για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό»), βασική υποχρέωση μας είναι η λήψη κάθε προληπτικού μέτρου, ώστε να εξασφαλίζονται οι εργαζόμενοι και οι λοιποί τρίτοι, που ενδεχόμενα παρευρίσκονται στους χώρους εργασίας του ΠΤΑΑ.

Προκειμένου να προληφθεί κάθε κίνδυνος που μπορεί να απειλήσει την υγεία τους από τη παραμονή τους σε κλειστούς χώρους και ταυτόχρονα προς αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού (COVID-19), παρακαλείσθε θερμά για τα παρακάτω:

1. Σε οτι αφορά τις υπηρεσίες πρωτοκόλλου/γραμματείας συνιστούμε την ηλεκτρονική αλληλογραφία, την οποία επίσης προτείνουμε  για την εν γίνει καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση  με το  περιορισμό των μετακινήσεων και την αποφυγή συγχρωτισμού. Αποφύγετε την επίσκεψη στην Υπηρεσία μας, χωρίς σοβαρό λόγο και χωρίς να έχει προηγηθεί κατάλληλη συνεννόηση, στον μέγιστο δυνατό βαθμό, μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα Στελέχη του Ταμείου.

2. Τα έγγραφα για Πρωτοκόλληση να αποστέλλονται με μικρό αριθμό σελίδων (έως και 5 σελίδες μαζί με το διαβιβαστικό) αποκλειστικά με e–mail, το e–mail για Πρωτόκολλο είναι τα: ptapatt@patt.gov.gr , ή στο fax της υπηρεσίας μας στο 210-6910060  και όχι με courier, κλητήρα.

3. Παρακαλείσθε πολύ  έγγραφα που αποστέλλονται με fax να είναι ευδιάκριτα ενώ τα σκαναρισμένα να είναι κατά προτίμηση έγχρωμα ή σε μορφή PDF.

  • Την επόμενη εργάσιμη ημέρα θα μπορείτε να καλείτε και να ενημερώνεστε  για τον αριθμό πρωτοκόλλου του εγγράφου σας.
  • Τηλέφωνο Υπηρεσίας:  213-2063626, -616, -621
  • Ώρες ενημέρωσης κοινού: 09:00 πμ-15:00 μμ 
  • Σε περίπτωση αποστολής με e-mail θα σας επιστρέφεται, όταν πρωτοκολληθεί, αντίγραφο του εγγράφου σας με τον αριθμό πρωτοκόλλου.

 

4. Στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19, έχουν αναρτηθεί πληροφορίες για τον ιό και οδηγίες προς τους πολίτες όπου παρέχεται εξειδικευμένη πληροφόρηση για περιπτώσεις πιθανής επαφής με ύποπτο κρούσμα καθώς και για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται. 

Περαιτέρω εφιστούμε την προσοχή σας και στην υπ. αριθ. Δ1α/Γ.Π.  οικ. 16393/9-3-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας με θέμ  «Μέτρα    προστασίας της Δημόσιας Υγείας μέσω πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 σε χώρους εργασίας».

5. Τέλος, συνιστούμε την συχνή επίσκεψη σας, για τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής, www.patt.gov.gr

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και συμβολή  σας στη  προστασία όλων μας από την πρωτοφανή πανδημία.

Ας συμπεριφερθούμε όλοι υπεύθυνα. Η εξέλιξη και αντιμετώπιση της πανδημίας είναι και στα χέρια μας και είναι ευθύνη όλων μας.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Διευθυντής 

του ΠΤΑ Αττικής